Pozdravljeni,

v nadaljnjem delu bom zapisala refleksijo o izdelovanju izobraževalne igre z naslovom “Otok Binari”. Igrico izdelujem skupaj z Aljo, Ano in Anja in naša skupina se imenuje “Vesele Štajerke”.

Z trenutnim delom v skupini sem izredno zadovoljna, saj delo poteka boljše kot sem v začetku pričakovala. Čeprav trenutno delo poteka hitro in brez težav pa smo imele v začetku snovanja idej ter zgodbe težave. Težko se je bilo domisliti zgodbo s katero bi dosegle vse zadane cilje. Kljub temu je vsaka izmed nas povedala idejo, nato pa smo le te ideje analizirale in se dogovorile preko kompromisov za temeljno zgodbo. Takoj zatem, ko smo zgodbo zasnovale do podrobnosti, pa je delo steklo “kot po maslu”.

Menim, da vzdušje v skupini ne bi moglo biti boljše, saj v skupini prevladuje delovno in sproščeno vzdušje. Predvsem me veseli, da si delo enakovredno razdelimo, vsaka naredi dano nalogo v danem času, si nudimo pomoč ter upoštevamo mnenja vseh članic. O vseh večjih korakih in daljnih načrtih pa se vedno tudi posvetujemo.

Všeč mi je tudi, da se temperamentno in po značaju izredno dobro dopolnujemo in tako sestavljamo izredno trdno skupino.
Želim in upam da bo naše delo potekalo še tako naprej in da nam uspe narediti izredno kakovostno didaktično igro.

Lep pozdrav,

Špela Zavrl