Lep pozdrav še zadnjič 🙂

Ker je bila naša skupina na začetku sestavljena iz treh članov, proti koncu pa je dobila še 2 nova 😉 , lahko rečem, da sem ponosna na vse kar sem prispevala k skupini. Ob oblikovanju grafike sem uživala (tudi več ur za računalnikom :)), dokler ni bilo potrebno popravljati izdelkov, saj sem za to porabila še enkrat toliko časa. Težko je narediti popoln izdelek v programu, ki ga ne poznaš dobro. Na koncu pa smo obvladale tudi Inkscape. Glede na čas za izdelavo celotne igre (grafika, zvok, programiranje itd.), pa nam je igra dobro uspela. Posebno so mi všeč naši Objektovci in nori znanstvenik. Uživala pa sem tudi pri snemanju zvoka (posnele smo se velikokrat, da smo bile zadovoljne pravilnostjo besed ter s tonom in barvo glasu).

Katere so po vašem mnenju možne razširitve vaše didaktične igre (dizajn, zvok, programiranje, cilji, namen …)?

Didaktično igro bi mogoče lahko razvile na težjo stopnjo težavnosti pri objektnem programiranju. Tu se učenci spoznajo le z osnovnimi stvarmi in nekaj sintakse. Pri dizajnu nebi dodala ničesar, bi pa mogoče dodelale lahko še zvok, da bi ga spremenile tako da bi ustrezal karakterjem v igri.

Kaj je največja pomanjkljivost vaše igre?

Meni se zdi naša igra popolna 😀 Prej bi lahko naštela druge pomanjkljivosti, ki so se zgodile pri izdelavi igre (ena izmed teh je tudi čas – je prekratek za tiste, ki delajo in predolg za tiste, ki čakajo).

Glede na to, da so v naši skupini samo ženske, lahko rečem da nismo bile hitro zadovoljne z vsem in smo dostikrat tudi komplicirale.  Prišli so dnevi, ko smo super izdelovale igro in dnevi, ko se nam je vse podrlo in nismo bile zadovoljne z ničemer. Tudi časovno se je težje uskladiti, saj smo imele poleg izdelovanja igre, še druge obveznosti izven fakultete ter obveznosti pri drugih predmetih na fakulteti. Ampak če pogledam nazaj, menim da smo se super uskladile in nam je dobro uspelo.

Za izdelavo igre pa sem porabila okoli 200 ur.